Wij gaan voor Échte winst!

Petra Hoogerwerf : bevlogen en interactieve spreker en trainer

Mr. drs.Petra Hoogerwerf wordt met haar grote praktijk ervaring gezien als expert op het gebied van civil society en ondernemen met maatschappelijke impact. Zij is eigenaar van bureau Veleda en is een veelgevraagd strategisch adviseur, spreker en trainer.   Hoogerwerf geeft presentaties, is dagvoorzitter en verzorgt trainingen. 

'Hoogerwerf is hoofddocent bij ons instituut. Ze schudt de zaal wakker, deelt haar enorme praktijkervaring en zorgt dat de deelnemers geïnspireerd de zaal verlaten.'  Peter Helmer, 3F -Academy.

'Zij is een expert en pionier op het gebied van fondsenwerving en maatschappelijk ondernemen. Luister en hoor in haar presentaties en haar boek het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring. Een absolute aanrader' . Theo Schuyt, hoogleraar (Geven in Nederland).


 

Auteur van de boeken: 

  • Échte winst. In zeven stappen naar ondernemen met maatschappelijke impact. 
  • Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart
  • Van Dromen naar Scoren
  • Juridische aspecten van Sponsoring 
  • Handboek Fondsenwerving.    

Petra: "Er zijn grote en complexe problemen waar gezamenlijk en doelgericht aan gewerkt moet worden. Daarbij is het de opgave voortdurend na te denken over de vraag met welke interventies het meest effectief en efficiënt daadwerkelijk verbetering gerealiseerd wordt. Probleemgeorienteerd werken dus.  Dat vergt moed en keuzes durven maken om met niet-werkenden methodes te stoppen en nieuwe oplossingen te zoeken. Een mindset die gericht is op het doel: winst voor de samenleving" 


Petra als spreker een interactieve en inspirerende sessie laten geven? 

Bel 06 481 35 359  of mail Betty@veleda.nl of Petra@veleda.nl

Petra wordt veelvuldig in de media geïnterviewd en geciteerd. 

Couturekrant

Vakblad Fondsenwerving

NU.nl 

Bizkaizen